Willkommen bei SkanHolz

Ontdek bij SKAN HOLZ bouwpakketten van hout rondom huis en tuin

Hartelijk welkom bij SKAN HOLZ en de wereld van hoogwaardige houten bouwproducten voor huis en tuin. Al meer dan 30 jaar bieden wij onze vele tevreden klanten een groot assortiment aan tuinhuisjes, paviljoens, terrasoverkappingen, carports, houten garages en afdakken van hoogwaardig hout, in de beste kwaliteit en tegen aantrekkelijke prijzen. Praktische houtideeën, helemaal naar uw smaak.

Voor elk doel en elke smaak vindt u bij SKAN HOLZ de juiste oplossing. Praktische opberghuisjes voor tuingereedschap zoals grasmaaiers, heggenscharen e.d., een geraffineerd ontworpen bescherming tegen het weer voor uw auto als open carport of afsluitbare houten garage, paviljoens en terrasoverkappingen, ze bieden allemaal veel vrije ruimte voor ontspannen in de natuur.

Waarom de houten producten van SKAN HOLZ?

Bij houten bouwpakketten uit het assortiment van SKAN HOLZ profiteert u als klant van vele voordelen. Want ongeacht het product dat u kiest, biedt SKAN HOLZ u:

  • De hoogste kwaliteit bij alle bouwelementen
  • Een uitgebreid assortiment voor de meest uiteenlopende bouwwensen
  • Korte levertijden en individuele oplossingen
  • Alles passend bij alle producten en perfect uit één hand
  • Ongecompliceerde en altijd behulpzame service

Configurator

Speciale fabricage met de SKAN HOLZ-configurator

Breng uw eigen ideeën tot werkelijkheid en geef uw lievelingslocatie vorm in uw eigen tuin. Plan uw individuele speciale model op de centimeter nauwkeurig met de online-configurator van SKAN HOLZ.

  Naar de configurator

Plannen op maat, op de centimeter nauwkeurig

Realistische weergave

Geen aanmelding nodig

Artikel staat in het memo genoteerd.